Пациенти за импланти

Пациентка след приключване на имплантатното лечение

Жената на снимката определено изглежда като един доволен от живота човек. Дали нейното чувство за удовлетворение е породено от резултата от нашето лечение или само от факта, че хубаво или лошо, всичко е приключило и не се налага повече да се извършват хирургични намеси? Може би и двата фактора играят роля :-))). Повечето хора не обичат да се подлагат на хирургични интервенции. Има една строго обособена група пациенти, за които извършването на каквито и да било оперативна намеса е фикс идея, но с такива хора е по-добре да бъдат лекувани от психолози и психиатри, а не от хирурзи.

Вход в нашия форум

Зъбен имплант    Горни фронтални зъби

След дълги обсъждания и статистическа обработка на данните нашият екип успя да създаде психологически и социален профил на потенциалния пациент за имплантатно зъбопротезиране. Най-общо този пациент изглежда така:

Отново сме длъжни да отбележим, че с настоящата статия не желаем да засегнем никой от посетителите на сайта. Това са просто епидемиологични данни, анализи и коментари в стил "Sprite - нещата такива, каквито са". Присъди, упреци и злонамерени коментари от всякакъв род ще бъдат приети с благодарност на адрес ralev@dentist.bg. Позитивните коментари е удачно да бъдат изпращани на адреси markova@bg-dentist.com, simeonov@bg-dentist.com и buchkova@bg-dentist.com

www.ralev-dental.com    www.bg-tourinfo.com    www.investor-bg.com    www.ralev-dental.bg