Форум

Форум

Разни хора

Лица, взимащи редовно участие във форуми на живо или в Мрежата. Редицата започва с най-големия оптимист и завършва с най-големия скептик. Всички останали са заснети в пози, изражения и мимики, олицетворяващи особеностите на характерите им :-)))

Александра Вари и Пепо Коцето Въргулев Теди

Още някои участници във форуми...

Форумите са реални или виртуални места, на които хората се срещат или установяват помежду си контакт по електронен път с цел обмяна на мнения. Повечето интернет потребители в днешно време посещават всеки ден множество форуми; почти всеки е запознат с начина на работа с тези уеб-базирани приложения и поради това не смятаме за нужно да описваме в подробности как работи форумът.

Нашият екип много държи на обратната връзка с потребителя. Според нас на това би трябвало да обръща внимание всеки, независимо дали работи в сферата на производството, търговията или услугите. По този начин много бързо може да се види дали дейността, която развиваме, е адекватна на обществените реалности. В тази връзка ние бързо стигнахме до идеята да се инталира форум в нашите сайтове. За целта беше регистриран специален интернет домейн (www.dentalforum-bg.com), в който всеки може да задава въпроси. Изградена е специална подсекция, в която се дискутират с приоритет проблемите на зъбопротезната имплантология. Интерфейсът на приложението умислено е оставен на английски език, макар че можеше да се инсталира и българска версия. Англйският все повече се обособява като интернационален език, говори се от милиарди хора по света, а всички те имат право на квалифицирани оn-line консултации, нали :-))).

Вход в нашия форум    Зъбен имплант

Кирцата и Венци Кадир Светлина и Светлин Манол

Forum entrance    Имплант

Явор Д-р Узунов Иван Тодоров Ачката Петко

Въпросният форум се посещава всеки ден по няколко пъти от авторите. Администратор е д-р Венцеслав Ралев. За съжаление се налага ежедневно да изтриваме огромно количество от материалите, които се изпращат от посетителите - ежеминутно се появяват линкове към порносайтове, реклами на виагра и левитра, входове към on-line казина, бизнес предложения от мошеници от всякакъв род и калибър... Все неща, кото са извън нашето полезрение, но явно за всичко си има хора! Прочистването на форума от целия този спам отнема доста време - това е цената, която трябва да платим за предоставянето на една качествена услуга на потребителя.

Списък с потребители

Често задавани въпроси

Вход за регистрирани потребители

Кой е on-line в момента?

Групи от потребители

Лично съобщение    Имплант

Модул за търсене